Sevgili Güler Hanım,ben kendimi ifade edemedim siz de ****** haklısınız farklı yorumladınız.Esas ana temamız bahçemiz bununla da beraberinde yaşadıklarımız ve hissettiklerimizİ sizlere paylaşmak diye düşünüyorum.'BEN ÖNCE İNSANA SONRA DA YAPILAN EMEĞE SAYGILI OLUNMALIDIR' sözümün arkasındayım.Şunu size şöyle açıklayacağım.Bu sözüm size değildir.Olması da mümkün değildir.Sizin bahçenizi gezdim yıllarca emek verip bu günkü haline sabırla ,sabrında ötesine geçmişsiniz ki ben sizin bahçenizde gezinirken bir gün benim bahçeminde bu hale geleceğinin hayalini yüreğimde yaşıyorum.Önce size sonra da verdiğiniz yılların emeğine saygı duyarım.Siz ve bahçeniz bunu hakediyorsunuz.Ama bazı üyeler sakın kırılmasınlar saksıdaki bir çiçeğini veya yetiştirdiği bir domatesi biberi nasıl anlatıyor ,onlara da verilen cevap çok olağan üstü gibi teşekkür ve övgü gördüğümde şaşırıyorum.Övgü hak edilmelidir.Gereksizce usületen birbirine böyle yazışmalar yapılması taraftarı değilim .****** ona da saygı duyarım ama ayni kategoriye koyulmaması gerekir .Mesela bana bir üyemizin şu bitki kaç yaşında,gölgeyi mi güneşimi sever,veya sulamayı akşamlarımı veya sabah mı yapıyosunuz yani hiç böyle sorular sorulmadı.Sorulmasını çok isterdim çünkü benim o vereceğim cevap bitkiye verdiğim emeğin ölçüsü görülecekti.Buton uygulamanıza gerçekten sevindim usuletenlikler ortadan kalkacak. Siz hiç bir zaman ben veya diğer üyelerimize saygısızlık etmezsiniz.Bizlere her zaman yardımcı ve örneki nsan oldunuz.Ben bilmeden sizi incittiysem özür dilerim.Görüşmek dileğile sağlıcakla kalın ,sevgilerimle.
|