View Single Post
Eski 07-03-2012, 03:30   #832
6litre
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Bu mesele beni uzaktan yakindan hic ilgilendirmiyor, hayvancilikla münasebetim bahcemdeki 4 tavuktan ibarettir, fakat aman Allahim bu ne azimdir yahu, Massallah. Mükemmelsiniz, yaklasik 7 saattir bastan sona kadar okudum, sadece katilim yapan, fikri ve manevi anlamda ülkemin kalkinmasi icin didinen siz abilerime ablalarima katkilarindan dolayi tesekkür etmek istedim. Sanirim akinselcuk hocam demisti "insanimin karsiliksiz yardim etme duygusu tetikliyor bu olayi" Subhanallah, hocam bu üretim sayesinde kimler ekmek yiyor düsünsenize? Delimus hersey senin basinin altindan cikti, helal... ama en cok sevindigim olay akinselcuk abinin, seyyah53 kardesin barismalari... Ama Ali osman küresir abinin foruma girisi ve mükemmel tespitleri harikaydi... Abi bosver al sen bi makina, bak rahatina, kizma hemen ya, bakasana 2 senedir bi buzdolabini ceviremedin, deneme amacli üretime. herhalde bu isten en cok zevk alan duvartarimi abi oldu... baksana cocuklar gibi sen videosunda... teewfix beyide tebrik etmek gerekir... Ticaret erbabi kolaylikla mal satmayacagi insanla bilgisini paylasmaz. satisin 17 (bi aralar 17 diye okumustum, katlamissindir tabikiyle) degil 1000 olsun kardesim. whisky icinde biseyler yazmak isterdim ama, fabrikayi actiktan sonra vardir hakli bi sebebi, buradakilerle bazi seyleri paylasmamasinin, diye düsünüyorum. Isimlerini sayamadigim ancak katkilariyla bu olaya isik tutan katilimcilardanda özür dilerim. Ben yatar, yetivesin gari...

6litre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön