Ben bu konuda yönetimin politikasına destek veriyorum. Bir bahçem yok, şimdilik olacak gibi de gözükmüyor.
Canım sıkıldıkça ara sıra sevdiğim bahçelere girip gezmek istiyorum ama arada o kadar "olmasa daha güzel olur" dedirten birkaç kelimelik bezginlik veren mesajlar var ki! Bilgiye de fotoğraflara ulaşana kadar canım çıkıyor, bilgisayar başında oturmaktan omuzlarıma ağrı giriyor.
Sadece bahçelerde değil, forumun her tarafında bu mesaj kirliliği o kadar yoğun ki!
Geçenlerde internette bir şey ararken bir forumda denk geldim (şimdi adını hatırlamıyorum) yorum yazanlardan biri diğer bir üyeye aradığı bilgi için bizim siteyi tavsiye etmiş, "aralardaki yazışmalara takılmazsan veya sabredip okursan" manasına gelecek sözler de ilave ederek. Bir üye olarak benim dikkatimi çekmesi normal ama dışarıdan birinin bile gözüne batacak kadar yoğunlaşmış mesaj kirliliği.
Kendi adıma bu önümüzdeki zaman diliminde mesajlarımı tek tek kontrol edip gereksiz yer işgâl edenleri sileceğim. Yönetime de kolay gelsin hakikaten zor iş.
Not: Başka şahsî olarak yapabileceğim bir şey varsa da yapmaya hazırım.