Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakagun
ilk hasadım 150 gr kadardı. Tadımlık yedik. Tadını tam almak için sadece azıcık sıvı yağda pişirip tuz ve karabiber kattım. Kültür mantarına göre tadı daha güzel. Sonraki hasatta soğanlı, domatesli yapacağım. çorbası da güzel olacaktır. Arada az az koparıp yemeklere de katacağım. çok faydalı biliyorsunuz.
Bugün keresteciler el birliği yapmış gibi kapalıydı. Kütük bulamadık.
|
normal mantarı aile olarak çok tüketiyoruz
bende cok sevıyorum
hafıf ve lezzetlı oluyor
et türüne pek düşkün değilim
bu sevdaya kapılınca insan ister istemez damak dadına yakın istiyor
fazla degıl üç ay önce on ton kavak agacını sattık
kütüklerin capı 80-100 cm ıdı
bu sayfayı geç farkettım
öyle bir hazineydiki anlatamam
gür ve dümdüz kavakalr bedava gitti.....
Kök sayısı olarak en az 25 adet vardı
oldukçada tonajlı idi
şimdi okudukça bu kavakalr aklıma geliyor
ne hazineyi kaybetmişiz
belkıde bu kadar kavakla ticaretine bile başalyabilirmişiz demekki
neyse olan oldu artık elımde kalan kök bölgesine ve egri bügrü kütüklere aşılama yapıcam....
Bu mevsimi kaçırmamam gerekıyor
netten 200 gr 20 tl ye sipariş verdim
artık kargoyu bekler oldum.....
Tadına kakmak için ise bir iki ay beklicez.....
Ooffff oooof bu site bana ne delilikler yaptırıyor.....