Efendim; ben Sayın Malina' nın taşındık başlıklı yazısını 4.3.2012 saat l5.30 civarında görüp ,bu sahifeye girip okudum.. Sevgili hk 50 nin mesajı sondu.....
Bir senedir üye olmama rağmen,iki kelime yazmaya çekindim...Bir gaf yapmamak adına...Buradaki bütün arkadaşların mesajlarını okudum.. Bende nacizane iki cümle etmek istiyorum....
Ben şahsım; güzele , canı yürekten ve coşarak ,bağırarak GÜZEL.. diyenlerdenim..çiçek ve bitki delisi olduğum ,doğaya hayran olduğum için bu sitedeyim..Güzellikler karşısındaki ahvalimizi açıkça belirtmek niye bu kadar rahatsızlık vermiş arkadaşlara..?
Hislerini belli etmemek, emekleri onore etmemek ketumiyet değilmidir..?
Bizler; duygulu ,hassas,ve coşkulu insanlarız.Katı kişilikler zaten çiçek ve böceklerle uğraşmayı boşa harcanmış bir zaman addederler kanımca...
Luzumsuz yazı ve resimler , isenirse ****** silinebilir.Konulan ve istenilen kurallara uymayı görev sayarım..Ama emekli olmuş bir bayan olarak profesyonelce botanik bilgileri ve latinceyi ,kitapları karıştırıp,da ahkam kesmek , yapıma ters düşer...
Olduğum gibi görünmeyi tercih edenlerdenim... Yaklaşık bir senedir,bahçelerde gördüğüm kadarını bende paylaşmaya çalıştım..... Bahçe sahifemdeki fotoğraf ve mesajlarımda bir laubalilik, gariplik de varsa lütfen uyarılayım..
Yarışma ve flamalara olan fikrime gelince ; bu kış mevsiminde , bu kasvetli ve acılı günlerimde bana enerji ve can vermiştir....
61 yaşında ve bu olağanüstü günlerimde çok yorgun bir bayan olarak; pazar günü ,İstanbuldaki bahçelerde (( Flama ve bayrak)))

) Sayesinde ,tabiri caizse pala çaldım diyebilirim ...

)