[QUOTE=MeyveliTepe;919748]Sn.Soilless, yalnız bir noktaya açıklık getirelim;
Demişsiniz. Muhtemelen önyargılı olmak için çok sebebim olduğunu bildiğiniz için, ön yargılı davranarak böyle dediniz. Yoksa daha alttaki iki paragrafı okuyup önyargı olmadığını farkederdiniz.
Evet, haklısınız ön yargılı olmak için çok sebebim var. Bunların sayısıda azalmıyor, artıyor. Sonuncusu Çarşamba günü saat 10:00 sularıydı. Verdiğiniz adresteki yazıyı yazan şahıs telefonla aradı. Arayan telefonu ve sarfedilen cümleleri moderasyon alanında paylaştım. Sadece şu kadarını söylemeliyim ki, etraflarına, o da yetmedi uzaklardaki birilerine telefonla azgınlıklarını ifade etmekten kendilerini alamayanlar öncelikle valide hanımefendilerine hürmet göstermeliler. Allah kimseyi böyle satıcı yapmasın, gerçek yüzler yırtılıp görünüyor, ne diyeyim.
Sn meyvelitepe, çok net ve paylaşımcı mesajınız için öncelikle teşkkür ederim. olması gereken de bence bu. sizin buraya bu konu başlığına katkınızı ben dahil kimse yatsıyamaz. takdir edilecek katkınızı çok vesile ile söyledim. Bu konu başlığınına katkıları için ayrıca Sn Acemi çaylağa teşşekkür etmem lazım.
sizin paylaşımlarınızı hep takdir ettik sadece tek bir eleştirim var ki bu tartışmalarımızın vesilesi oldu;
BU demeniz tartışma başlangıcımız oldu. bunu geçelim mi!!!!
bu tartışma nedenini geçelim mi ne dersiniz? inanıyorum ki hep beraber paylaşacağımız çok güzel şeyler var
|