Bugün hava gerçekten çok güzeldi.
Soğuktan çıkamadığımız ve bakımsız kalan bahçe, İzsu çalışmalarıyla berbat olan sokaklar, içimiz sıkılmış. Bir heves çalışmaya başladık.
Amacım etrafı toplamaktı ama kendimi kaptırdım, bahçenin hemen önündeki kaldırımda toprak var, yabani otları toplamaya başladım, köşeyi döndüm, diğer kaldımdaki otları da yolmaya giriştim, otların arasındaki beyaz gülleri görünce şaşırdım.
İzsu çalışmaları yolun diğer ucunda devam ediyor, yine boru patlamış, etrafı sular götürüyor, kepçeler, arabalar, ortalık toz duman. Ben bir taraftan ot yoluyorum, arada resim çekiyorum. Birisi de benim resmimi çekmeliydi

.
Sonra bir iş için akşam üzeri Urla'ya gittik, denizin resmini çektik, çok güzel ve dingindi. dönüşte Zeytinalanı'na giremedik, gene boru patlağı, çamur, toz, kıyamet, ara yollardan eve zor ulaşabildik.
Bütün kış çok eziyet oldu ama inşallah yollar yapılıp, asfalt atılabilirse tahminimce 1 ay sürer, güzel olacak. Yani umarım...
Bahçede kış başından beri beklediğim çiçeğin tomurcuğunu soğuk vurdu, üzüldüm. Adını da merak ediyordum, açınca anlarım diyordum, ne olacak şimdi?