View Single Post
Eski 03-03-2012, 21:49   #770
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cebrail- Mesajı Göster
acemi çaylaksizin bu konu üzerinde yani hümik asit yapımı için biryıldan berli araştırmalar denemeler yapıyorum denemelerimden leonardit kalitesi çok önemlien az organik madde %60 ve %70 olmalı %50linin altındaki leonardit hümik asit kullanımda kullanılmalıdıren ideal %70 olmalıdır çokdeneyimlerimden leonardit organik miktarı düşük çıkıyor %30 gimi k mraş elbistan leonardit madeninden maraş bölge bayisinden biomix adlı leonardit kullandım organik madde %78 hümik fulvik asit %60 leonardit çakışmalarım şöyle anlatım 13 litre su 5 kilogram leonardit 1300 kilogram potasyum hitroksit yayık içerisine ısıtıcı montaedtim 80 derece ayardan 3-4 saat karıştırdım kullandığım leonardit %98 si çrahad çözüldü hümik asit oranı için tahlile gönderdim sonuçları bekliyorum çıkınca paylaşacağım
Güzel çalışma Sn. cebrail bey,

sonuçlarını merakla bekleyeceğim. Sistemi kendiniz kurmuşsanız eğer _görsel olarak da_ anlatırsanız çok seviniriz.

Siz aslında Hümas elde ediyorsunuz, kaynağı leonardit olduğu için. Hümik asit çok şeyden elde edilir.

Kolay gelsin.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön