View Single Post
Eski 03-03-2012, 19:19   #20
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Merhaba,

İnşallah ilerde istediğiniz bahçeli eve kavuşursunuz, dilediğiniz çiçekleri dilediğiniz yerde yetiştirirsiniz.

Sizin durumunuzu biraz kendime benzettim. Ben ağaçlar.net'e ilk üye olduğum sıralarda çiçekleri çok seviyor ama onlar hakkında hiçbir şey bilmiyordum.

Üstelik evim çok küçük, balkonum daha daha küçük ve bir de evimde kedim var, her saksıyı her yere koyamıyorum, "talancı" mahvediyor. Şu anda evimin küçük odasını çiçek ve hobi odam yaptım. Sadece sabah güneşi alıyor. Kendi çapımda bahçeli evime taşınana kadar bilgi ve tecrübe ediniyorum. Oldukça da mesafe kaydettim diye düşünüyorum.

ağaçlar.net'in ilgilendiğim çiçek ve bitki türleriyle ilgili ne kadar sayfası varsa işe yarar bilgilerini toparlayıp arşivledim. İlerde lâzım olursa hazır metin bulunsun elimde. Bu arada çok zorlandığım tohumdan yetiştirme işini de kıvırmaya başladım yıllar sonra.

İşte böyle, ben şimdi çıraklık devremi geçiriyorum sabırla. Bakalım kalfalık, ustalık devremizde neler ortaya çıkaracağız.

Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 04-03-2012 saat 06:04 Neden: İmlâ, yazım yanlışları düzeltme. :)
Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön