Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe
..
Çözüm olarak, gelecek sene anlaşacağımız bir firmadan toptan alıp, lojistik bir üs gibi kendimiz dağıtmayı düşünüyoruz. Sn GümeTepe adayımız
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
İyi çözüm...
Bizde buna da gerek yok, kooperatifimiz var. Yeter ki niyet olsun, getirip stoklamak, dağıtmak kolay 
|
Sn. MeyveliTepe, sizi burada ve bloğunuzda severek keyifle takip etmekteyim. Benim için pek kıymetli rehber olan deneyim ve tecrübelerinizi paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Eminim ki bu düşüncelerim bir çok kişi için de geçerlidir.
Bu yaz Kırklareli'de içerisinde muşmula, armut, elma, ceviz, kiraz, vişne, erik, nar, ayva, kayısı ve asma olan 2 dönümlük meyve bahçesi içerisinde kaolin kili kullanmak istiyorum. Yukarıda da paylaştığınız gibi böyle bir organizasyon içerisine girilecek mi acaba? 10. aydan bu yana acaba paylaşım olur mu diye bekliyorum ama konunun seyri başka yerlere gidip dağıldığı için sormak zorunda kaldım.
825 numaralı mesajınızda da '' Bir terslik olmaz ise Nisan Mayıs gibi ayrıca bir katkıya erişebilmenizi sağlamaya çalışacağım. Bununla uygulamalar arası süre uzayıp tek bir defadaki kullanım miktarınız da azalabilecek. '' diye bir paylaşımda bulunmuştunuz. Zeytin için normal olabilir belki ama meyve ağaçları için geç kalmış olmaz mıyım acaba?
Eğer geç kalacaksam da Sn. Halil Abi'nin ''Kaoline delfin, madex ve ya gülleci bulamacı '' tarifini mi kullanayım? Ve ne zaman kullanayım?
Emin olun sizin yolunuzdan yürümeye çalışacak arkadaşlarımız olacaktır. Ayrıca Ağaçlar Net'i de sizin sayenizde öğrenmiş olduğum için teşekkür ederim. Saygılarımla...