Bu arada Sn Meyvelitepenin şu aşagıdaki mesajına yanıt vermek sorumluluk olarak düşünüyorum;
[QUOTE=MeyveliTepe;917184]1. İngilizce bilmek zorunluluğu yok.----
----
Bakın, sizinle hemen hemen tam bir yıl önce e-posta ile bir dizi mesaj alış verişinde bulunmuşuz. O zaman da bir üretici ile doğru speklerde malzeme üretiminin peşinde olduğunuzu yazmışsınız. ---
Evet Sn Meyvelitepe bu mesajlaşmamızın ne kakar süre önce olduğunu bu saate değilse blie daha sonra süresini doğrularım. Ancak mesajım yani şu an tüm açıklığıyla paylaştığınız size özel mesajımın YANLIŞ anlaşılmaması İÇİN;
detay açıklama ihtiyacı doğdu;
ÇÜNKÜ 27 yıllık üniversite ve yurt odası arkadaşımın başladığı işteki patronu 10.000 dönüm üzeri meyve bahçesi potansiyeli ve öyle böyle değil hallince iyi sermaye yapısı ve de üstüne üstlük çok çok net maden işleme potansiyeli var idi. O zaman ki amacım Hem bu 10.000 dönüm bahçe üzerinde kullanma, hem potansiyel maden tecrübesini hayata geçirme amacıyla sizden görüş ve işleme tesisi teknoojisi bilgisi talep etmiştim. Ben bu tecrübenizi talep ederken;
- bu şirkettte çalışma amacım olamazdı çünkü ben heavy industry equipment satınalma yapan bir uzmanım,
- sadece ve sadece kaolin kilini hem üretim potansiyeli olan bir ş,rkete hem de 10000 dönüm lük bir arazide bunu uygulama potansiyeli olan bir şirkete bunu nasıl izah ederiz ve nasıl bir teknolijik yatırıma ikna ederiz diye siz ile paylaştığım samimi bir bilgi paylaşımı idi
Verdiğiniz yanıt da ben bu teknolojiyi bilmiyorum idi.
Sonrası ise arkadaşım yurtdışına başka bir yatırım şirketine üst düzey yönetici olarak geçti. Ve de bu nedenle benim iyiniyetli bu düşüncem ortada kaldı.
|