Öncelikle merhaba herkese.Ben lise öğrencisiyim ve dönem ödevi yapmam gerekiyor ama ne yapacağımı tam bilemiyorum belkide bunu buraya yazmamam gerekiyor ama özür dilerim.Benim bir terraryum yapmam gerekiyor hoca söylerken orman altı terraryumu dedi ve ben araştırdığım da hep hayvan üzerine gördüm bi ara yapması çok zor olacak diye düşünürken bu site de bitki nin olabileceğini görünce biraz rahatladım sizce ne yapmam gerekiyor ne gibi bitkiler yetiştirebilirim ve öncellikle ne ile başlamam gerekiyor burdaki resimler çok ileri uç yani gelişmiş düzeydeler ben biraz daha sade bişey yapmak yani lise düzeyinde diyelim çünkü resimdekileri yapmak gerçekten zor ve emek isteyen birşey ve uzun süre lazım ben ise dediğim gibi bir öğrencinin yapabileceği şekilde küçücük bir bilgi bile beni çok mutlu eder çünkü bu konuda pek bir bilgim yok ben bitkiyi yetiştirirken birde bunları rapor etmek gerekiyor sizce ne yapmam gerekiyor inşallah kendi derdimi anlatabilmişimdir.Şimdiden herkese teşekkur ediyorm.
|