Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müdürün Bahçesi
Kıymetli Sahire Aliağa/İzmir 'denmerhaba Yazınızı enaz üç,dört kez okudum .Cevap yazmak ve size nasıl faydalı olabilirim diye çok düşündüm.Doğa'yı,kuşları ve hayvanları çok sevdiğinizi sezinledim,küçük bir arazi ve içinde küçüçük bir bağ evi düşündüğünüzü belirtmişsiniz,yanlız bunları nerede düşündüğünüzü belirtmemişsiniz.Ankara'da zeytin ve keçi yetiştiriciliği yapmak çok zor olduğunu tahmin ediyorum. Ege'de düşünürseniz buralarda size UBYİ 'üyelerimiz yardımcı olur arazi bulunur,yetiştiricilikle ilgili yardımcı olabiliriz.Selamlar,sağlıcakla.
|
İlginize ve cevabınıza çok teşekkür ederim. İnşallah Muğla tarafını düşünüyoruz, yazmayı unutmuşum

Sizlerden, UBYİ üyelerinden yardım ve fikir desteği almak beni çok mutlu eder. Zira oraları gittiğimiz bir kaç tatil dışında (onlar da kısa süreliydi.) hiç bilmiyoruz. Zeytin ve keçi için ilk etapta 10 dönüm arazi yeterli olur mu? Tabii arazi fiyatları hakkında da internetten araştırdığımız kadarıyla fikrimiz oldu. Oralarda 10 dönüm arazi 70-80000 tl gibi görünüyor. Ama baharda gidip yerinde bir araştırma yapmayı planlıyoruz. Tavsiye edeceğiniz bir bölge varsa önce oralara bakabiliriz...

Selamlar.