Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas
Sevgili Dağ çiği,
Sayfanız hayırlı olsun. Mükemmel bir şölen oldu benim için.
Sevgili Cemo'nunda dediği gibi bu saksıları seri imalatla yapmak geldi içimden. Özellikle Sevdiğimiz bitkilerin görsellerinin yanısıra saksılama ve dizayn da göze hoş gelmeli bunu sizin maarifetinizde olması ile gerçektende çok hoş olmuşlar, ellerinize Sağlık, Sayfanızda nice bilgi alışverişi ve hoş sohbetler dilerim.
Unutmazsam gelecek yıl ki unutmam biliyorum saksıların dayanıklık testlerini duymak isterim ayrıca görmek hoş olacak.
Eşimin eve tek estetik saksıyla bitki girebilir demesi artık onlarada izin vermiyor  Atıldık bitkilerimle Hoyalarımla birlikte evden.
Aman Dikkat edin bazı bitkiler hastalık derecesinde sarıyor, onları hediye kabul etmeyin, o bir tane öyle bir sarıyorki çeşitlerini aramaya başlıyorsunuz. Bendeki gibi bir hoya oldu 300 e yakın çeşite doğru yol alıyor sonu yok...
|
Sevgili missmenas,yazmasamda hoya maceranızı baştan sona okuyan biriyim.
Sizin saksılarınıza da hoyalarınızıda bayılan biriyim.Muhteşem bir iş başarmışınız.Dediğiniz gibi bulaşmaktan korktuğum için uzak durdum.Ama sukulent dünyasına girdim fene hastalıkmış.Ahh bilseniz saatlerce arkadaşların sayfalarına düzenlemelere yapışıp kalıyorum.
Saksıların sağlamlığı konusunda bir sorun çıkıcağını sanmıyorum.Size önerim az ölçülerle deneme yapmanız.Saksı konusunda çok zevklisiniz eminim elinizden çok güzel işler çıkıcak.