Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kedicik
Sn. Hk50 bahçenizi tesadüfen Sn.Karagölgenin bi nevi vesilesi ile tanımış bulunmaktayım.Çok büyük emekler harcanmış ,insanın gözleri kamaşıyor resimlere bakarken.İnsanı çocukluğuna kadar götürüüyor.. ben nesli tükenmiştir dediğiim bi sürü çiçek türünü bahçenizde yeniden görüncesi bu güzellikleri kaybetmeyenlerde varmış diye içiimden geçti.İnanılmaz güzellikler var bahçenizde, çok imrendim doğrusu ..maşallah diyelimde nazar ,negatif enerji oluşmasın dimi ..tek kelimeyle çok emek ve muhteşem sonuçlar...en çokda bahçenizde yetiştirdiğiniz organik ayvalardan yaptığınız ayva tatlınızı beyendim.Ayrıca sizdeki bu doğa sevgiside olağanüstü...Tebrik ediyorum gerçek anlamda gönül vermişsiniz bu güzelliklere.
|
Sn kediçik size Sn karagölgeye çok teşekkür ederim.
Evet tam 8 yıldır bu bahçe ile uğraşıyoruz.Halada bitmiş değil.Yükü ağır ama seviyoruz .Yeni bitki yetiştirmek onun çiçek açtığını görmek.O bitki üzerinde bilği sahibi olmak insana zevk veriyor.Çalışırken dinleniyorsun.Akşamın ne zaman olduğunu bilmiyorsun.Gözlerin önü kararana kadar açıktığını aklına bile getirmiyorsun.
Sonra yetişdirdiğin meyve sebze ve çiçekleri eşe dosta hediye etmek bir zevk bir ayrı mutluluk veriyor.
Tekrar Teşekkür eder,yine bekleriz.
Saygılarımla.