View Single Post
Eski 29-02-2012, 01:55   #1278
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Orkun,
Çiçek oluşumlarını inanki heyecanla beklemek harika bir duygu...

Sevgili Delete61,
minik saksıda çiçek tomurcuklarını kaybetme korkusuyla kalıcı saksıya aldım. Hoya praetorii nin çiçeklerini açtığını görme heyecanını birlikte yaşamak dileğiyle bu görsel Size gelsin
Name:  DSCF4958.jpg
Views: 940
Size:  43.4 KB
Sevgili Fatih,
arada birde olsa güneş artık doygun yüzünü göstermeye başladı perdeleri artık kapalı tutuyorum, yapraklar güneşten zarar görmeye başladı, bahar geliyor

Sevgili Agozce,
inanınki hoya imperilis in çiçek açması tarifi imkansız bir heyecanla bekliyorum. Umarım başarabilirim. Kullandığım gübreyi çiçek açtıklarını görebilmek adına değiştiriyorum. Siparişimi verdim, önümüzdeki hafta gelecek. Çiçek açmalarını teşfik edici bir gübre. Önceki kullandığımın biraz daha farklısı,PETERS PROFESSIONAL 10*52*10+ iz element katkılı...Heyecan verici olacak eminim sonucu ,bunu birlikte yaşayacağız.

Sevgili Perihan Hanım,
Hoya imperialis red i kalıcı saksısına aldım. Çiçek sapındaki gelişimlerini birlikte gözlemyeceğiz haziran ayına kadar
Name:  DSCF4994.jpg
Views: 859
Size:  46.4 KB
Sevgili Bozo.0606,
Başarını çiçek oluşumlarıyla kutlamak dileğiyle, gerçektende mükemmel sağlıklı bir gelişim göstermişler. Bu kadarını beklemiyordum Süpriz oldu gerçektende, Ankara'nın dondurucu havasından sıcak tebessüm gibi geldi.
Kutlarım Seni, Harika bir şölen...
Teşekkür ederim Misafirlik için.
Lütfen kalıcı bir görsel olsun, silinmesini istemiyorum. Bu başarını diğer Hoyalarındada beklediğimi bilmeni isterim...

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön