Arkadaşlar ben sanırım hiçbirinize katılmıyorum.
Doğal olmak, doğal olanları kullanmak evet bunlar olmalı, olması gereken doğal varoluşumuzun gereği bu. Ama bizler evlerinde kurutulmuş çiçek bulunduran, yapma çiçekleri hem dekoratif amaçlı hem doğa özlemiyle sevdikleri için bunları kullanan insanları ne ile suçluyoruz? Sahte olmaklamı, sahteci olmaklamı, abartıp ruhlarının bile sahte olduğunu söyleyerekmi ? Bence biraz abartıyoruz derim. Ben hiçkimsenin evine yapay çiçek almasının amacının -insanları kandırmak **** bununla gösteriş yapmak hevesi olduğunu düşünemem.
Annemin balkonunda birsürü canlı çiçeği vardır aynı şekilde evde plastik gülleri vardır, evde gül yetiştiremediğinden bu hevesini neyle suçlaya bilirim şimdi sahte heveslisi olmaklamı?
Biraz daha geniş düşünmek gerekir derim onca sahtelikler varken hayatımızda kalkıpda insanların doğa ve doğallık özlemiyle evlerine severek aldıkları çiçekleri sorgulamamalıyız.
İllede birşeyleri sorgulamak ve suçlamak gerekirse ben önce bizi bu beton binalara sıkıştıran, doğada ve geniş alanlarda yaşamamıza engel olmuş olan bu gidişatın sorgulanmasını öneririm yani ben böyle derim böyle düşünürüm.
Çokmu ciddi bir havaya büründü konu bilemiyorum ama sizlerde çok ciddi yaklaşmışsınız konuya

Genede ben derim ki herkes nasıl mutluysa öyle devam etsin bizler evimize yapma çiçekler almayız olur biter alanlarda alsın neolur sanki

)