View Single Post
Eski 28-02-2012, 16:46   #288
hk50
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Yaşlı Dursun amca Kahvehaneden hızla çıkıp evine gelmiş.Kapı zili çalınça hanımı Fadime bağırmış.Kim o ?
Dursun amca "Kız fadime zengin olduk zengin" demiş.
Fadime içerden tekrar bağırmış."Ne diyorsun Dursun anlamıyorum"Demiş
Dursun amca,avazı çıktığı kadar bağırarak,"Zengin olduk kız Fadime diyorum"
"Ne oldu ula Dursunum.Milli piyangodan en büyük ikramiyeyimi kazandık?
"Yok Fadimem yok.
İddiaa ,Spor totodan onüç artı birimi tutturdun?
"Yok Fadimem yok.Kazıda ,tarihi eserde bulmadım.Şimdi sıkı dur anlatıyorum.
Evet dinliyorum.
Fadimem varya sen bir oğlan çoçuğu doğuraçaksın.Adınıda Temel koyaçağız.
=Ee sonra.
Onu gidip Nufus Müdürlüğüne Benim Fadime on tane Temel doğurdu diye kayıt ettireçeğim.
Sonra Nufus hüvüyet cüzdanlarını alıp ,Kendi çoçuklarının ismini söylemiyen Trabzon belediye Başkanımıza gidip.Diyeçeğimki.Al sana on tane Temel.ver benim on adet reşat altınımı.Altınları kuyumcuda bozdurup paraya cevirdimmi?
Yahu Dursunum.Başkanın bu işlerle ne ilğisi var?
Kız Fadimem Az önce Kahvehanede Karadeniz TV haberlerinde dedilerki 2011 yılında hiç kimse çoçuğuna Temel ve Fadime ismi koymamış.2012 yılında çoçuğuna Temel ve Fadime ismi koyanlara Belediye başkanı Reşat altını vereçek.Başkanda doğruladı.Anladınmı?
Fadimenin yanakları al al olur."Öyleise Dursunum gel beraber çoçuk yapalım"derken
Dursun amcanın Dizlerinin bağı çözülür.Kapının önüne yıkılıp kalır.sadece ağzından.
Nasiiiii duyulur.

Bir hafta önce ziyaret için gittiğim Fatsada dinlediğim TV haberlerine dayanarak benim
Fatsada Ordu da ve Karadeniz bölgesindeki dostlarıma Elma diyarından Saygılar,sevgiler

Eklenen Resimler

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön