Ne de güzel başlamıştı...
Kaolin Kili Ağaçlar.net'te en sevdiğim konulardan biri haline gelmişti. Özelikle de yapışma kabiliyeti arttırılmış ve daha etkili yeni "Kaolin Formülünü" merak ettiğim için... Daha önce açıkça "rant" ekseninde tartışmalar olmuştu ancak son sayfalarda konuya dahil olup, tartışmanın merkezine oturan sayın Soiless başlığa olan sempatimi aldı götürdü( ki sadece okurken. Cevap veren olsaydım...).
Sayın Soiless, rica etsem kendinize "konuya" katkım ne oldu? İnsanlarla neler paylaştım? sorularını sorar mısınız?
Öte yandan Artık cevap vermekten yorulmuş ve sıkılmış olan üyelerin bu soruları yanıtlaması gerekmiyor zira cevapları hayli uzun ve "içi dolu" olur!
Son olarak soruları sorarken "konu" yerine "kendim" öznesini kullanmanız da sonuçta bir değişim yaratmaz! Zira kimse sadece okudukları ile ikna olmaz, iletişim süreci böyle işlemez!
Rica ediyorum, artık "gerçek" öğrenme isteği içermeyen sorular ve "dayanağı" olmayan idaaları bir kenara bırakalım. Ben başından beri konuyu takip ediyorum ve verilen linklerin çoğunu okudum. Ancak henüz uygulama yapamadım ve teknik bir bilgi birikimim yok. Ayrıca benim gözümde eksik kalmış bir husuh da olmadığı için ne soru sordum ne de bilgi paylaştım. Yani sessiz çoğunluğun üyelerinden idim...
Saygılarımla,
Düzenleyen salihm35 : 28-02-2012 saat 12:46
|