Konu: Amaryllis
View Single Post
Eski 26-02-2012, 17:16   #933
kgursan
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 17-01-2009
[QUOTE=selcukboz;915645]Sayın nihat.k,

Kgursan'ın fırçasından sonra ??!, biraz daha hippeastrum ile amaryllis konusunu araştırdım.
Neyse, internette yaptığım kısa araştırmada, verdiğiniz linkteki bilgilerin büyük bir kısmının yanlış olduğu kanaati oluştu bende.

Sevgili Selçuk boz arkadaşım., Üzüldüğümü nasıl anlatayım bilemiyorum. Kimseye fırça atmak gibi bir düşüncem asla olmadı ve de haddime değil. Ben sadece bir yanlışı düzeltmeye çalıştım. Hepsi bu. Eleştiri ve yazı tarzım sizi kırdıysa tekrar özür dilerim. Böyle bir amacım yok.Çünkü sizinle bir tartışma yapmadık.

Şimdi hemen bir anı mı aktarmak istiyorum ki, farkında olmadfan yazılan-söylenen sözler bazen ters anlamalara sebeb olabiliyor.

" Lise 1 deyim, 1961. teneffüs olmuş, çocuklar edebiyat hocamızın etrafını çevirmiş sohbet ediyorlar. Ben de sohbete katılmak istedim, ellerim cebimde arkadaşımın omuzu üzerinden hocayı dinliyorum. Anlamaya çalışıyorum. hoca işte madenlerdeki insanları anlatacağım vs.vs. birşeyler söyledi. Ben de gayrı-ihtiyari "Roman mı yazacaksınız hocam? " dedim. hoca ters baktı, zil çaldı sınıfa girdik.

Vay efendim bu ne ukelalık, ne yani ben roman yazamam mı,? vs. vs. Ben önce anlamadım. Meğer ki ben hocayı küçümser bir şekilde söylemişim. Oysa, ard niyet taşımadan çok saf bir soru sormuştum.

O yıl edebiyatı 4,5 dan zor geçtim!!!

Hadi kolay gelsin.,

Düzenleyen kgursan : 28-02-2012 saat 16:13 Neden: imla düzeltme
kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön