View Single Post
Eski 26-02-2012, 12:19   #258
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Adil...Fotoğraf paylaşımlarınız harikaydı...Kırmızı evler karların içinde fevkalade bir görüntü arz ediyorlar...Çok güzel yerlerde ikamet ediyorsunuz..Ne mutlu size...Barbüke de bitmek üzere ,tahminim bir boyası kalmış...

Barbükeyi taş veya renkli fayans kırıkları ile de kaplayabilirsiniz...Renklerini de iyi ayarlayacağınızdan eminim...Tabii bu bir fikir...

Trabzon resimleri de sabah sabah içimi açtı...Bilhassa büyük kayalıklar ve kumsal ..Denizdeki kuşların resimlerin çekimleri harika olmuş...Market çiçekleri de ,gel beni al diyor...Vallahi bu havalardan nasıl davranacağımızı bilemiyoruz...Bahçe çiçekleri için daha erken diyerek ,isteklerimi bastırıyorum....
Bende dün biraz ön tarafta budama ve temizlik yaptım , ama çok soğuktu..

Fındık bahçesindeki kardelenlere bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim..Şimdi artık sizin oralar ,her taraf çuhalarla kaplanır...Mayısta da Komar diyeceğim ağaçlarınız tablolar oluşturur....Şanslısınız ..Şanslı....)))) Tanrı sıhhat ve afiyet versin ..Güle güle oturun güzel memleketinizde....Size ve ailenize selam ve sevgiler, İstanbul dan .....)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön