View Single Post
Eski 26-02-2012, 00:06   #879
soilless
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Sn Meyvelitepe,

Eğer, benim bir yerlere dahil olmam veya bir yerlerde saf tutmam veya bir konudaki tartışmalara dahil olmaya çalışmam şeklinde bir gayret ve çaba içinde olduğumu düşünüyorsanız, bu şekilde bir yorumunuz varsa size şunu söyleyeyim,

ya çok alıngansınız, ya yanlış değerlendiriyorsunuz, ya da paylaşımımız için yorumlarınız bilerek ve isteyerek farklı bir yönü öngörüyor.

Eğer isteseydim firavunlardan, galip mağluplardan bahseden köyden kasabadan bahsedip, önceki köyleri sayıp halen şu an 10. Köyde olduğunu altı çizgili vurgulayan (ki farkındamı bilmiyorum kendi yorumu olan 10. Köydeyiz. Yani hep beraber 10. Köydeyiz Sn Denizakvaryumunun 806 no.lu mesajındaki

ORFE Teknik

Sun-Guard, Kaolin Kili,Kaolin | SunShader İle Bitkilerinizi Güneşten Koruyun

Piyasada aynı markadan iki ürün var bu nasıl oluyor?

Şeklindeki sorusunu değerlendirip, bu konuya girerdim.

Sn Deniz akvaryumu bu mesajı neden yayınladı???? bu konudaki tartışmaların tekrar açılmasını mı istedi bilemiyorum. Bence konuyu iyi takip etmediği için piyasada neden 2 tane sun-guard sundguard marka kaolin var diye sordu.

Ancak fırsat kollayarak bir takım konulara girmek istesem leonardit konusundaki hiçbir şekilde bir kelime dahi yorumum olmayan bilmediğim Sn remzi bey ile sizin aranızdaki leonardit, tescili, listesi yorumları yerine Sn Denizakvaryumunun o mesajı ile tekrar gündeme getirdiği omri listesinde yer alan SUN-GUARD ve o listede olmadığı iddia edilen SUNGUARD, marka kaolin tartışmalarına girerdim.

İsterseniz o konuya girelim.

Bu konu başlığını takip eden üyelerimiz ve takipçilerimiz için kısa bir hatırlatma bilgisi;

Omri listesi USDA Natural Organic Program Rule ‘a göre organik üretimde kullanılabilen ürünlerin sertifikalı onaylı listesidir.
Bu mesajıma hiç değinmediniz? neden?

siz davet ettiniz (hiç alakam olmayan bir konuya) dahil olmak mı istiyorsunuz, neresindesiniz diye

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön