View Single Post
Eski 21-02-2012, 23:29   #297
yesilgiresun
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-10-2011
rex begonya

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nobel7 Mesajı Göster
merhaba arkadaslar,274 uncu mesajdaki resimdeki rex begonyami 3 ay once kaybettim.aldigimda kucucuktu sonra buyudu cok guzel hale geldi,sonra ne olduysa yapraklari teker teker sararmaya vede kopmaya basladi sonrada komple oldu.simdi tekrar bu cicegin arayisi icerisindeyim ama kafama takilan bazi sorular var sizlerle paylasmak istiyorum.bu cicekler yillikmi yoksa uzun yillik ciceklermidir?ikinci sorum ben bu cicegi devamli tabagından suluyordum dogrumudur?yaprakları bozulur diye su spreyi hic yapmadim.klorlu su hic vermedim.vitamin veriyordum.simdi tekrar alirsam nelere dikkat etmeliyimki ilki gibi erkenden kaybetmeyeyim.birde sabah gunesi goren penceremin tul perdesinin arkasına koysam olurmu yoksa hic gunes gormuyen aydınlık biryeremi koymalıyım?cok soru sordum ama bilenler varsa mutlaka yazmalarını rica ediyorum.
sayin nobel,daha öncede yazmistim.rexler suyu cok sevmiyorlar.yazdiginiz asamalardan anladigim kadariyla suyu fazla olmus.ayrica bu cicekler nem ortami yüksek olan bölgelerde cok güzel büyürler.direk günesi sevmezler.aydinlik ve havadar yer en iyisi olur.cok vitaminde iyi degil.umarim 274.cü mesajin resmindeki cicegi bulursunuz.o zaman bende cok sevinirim.hoscakalin.

yesilgiresun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön