View Single Post
Eski 20-02-2012, 20:16   #853
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,964
Sn.Remzi Sarıoğlu,

3 sene önce de yazdığım gibi ne dostum ne de düşmanımsınız. Size iki tavsiyede bulunayım.

1. Kimsenin aleti olup onun bunun lafıyla kendinizi kullandırmayın. Bunun size bir faydası olmaz. Bunu yapanlar da sizi düşünerek yapmıyorlar, bundan emin olabilirsiniz.

2. Yukarıda yayınladığınız 2008 tarihli, 1 kilo numune gönderilerek alınmış raporu sadece bu forumda kaç yerde yayınladınız sayamadım. Sonunda kaolin başlığına da kısmetmiş.

Rapor tarihinin üstünden dört sene geçmiş. Yani dört seneyi harcadınız. Oysa, ikide bir forumlarda, şurda burda bu raporu yayınlayacağınıza, olması gereken yere, tescil kurumuna gönderip iddia ettiğiniz değerlere göre aslanlar gibi tescil alabilirdiniz. Nasılsa ürününüze güveniyorsunuz, değil mi? Belki biri gözünü karartır aldığı malı analiz ettirir de başımız derde girer diye düşünmüyorsanız neden bu kadar zamanı harcadınız? Hem bakın burada hazırlanmış listeye bile girememişsiniz. Belki girerdiniz.

Daha yeni 10.000 kg leonardit satın aldım. Tescilinde %55 (h+f) değerinde. Fiyatı da KDV ve Nakliye dahil sizinkinden daha hesaplıydı. Nereden aldığımı da açıklamadım. Sonbahar gelip sonuçlarından memnun kalırsam açıklarım belki. Belki de açıklamam. Bana kalmış bir şey.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön