Şimşirlerde görülen hastalıklar başlığını okumamışım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner
...
Tam aksi, işim sizin gibi kendi ürünlerini her soruna, hastalık zararlıya bile önerip, bunu açıklayın bu konudaki bilgi ve belgeleri dökün dediğimizde saldırıp karalama politikası uygulayanlarla. Hakan Bey'in de sizin satışını yaptığınız ürünün sahibi olduğunu biliyoruz. Leonarditçiler ürününüzün nasıl ilaç etkisi oldu diye sorunca galiba çok üzüldüler.
Sizinle, bırakın sizi, hiç tanımadığım üstelik de mesleki olarak yetkinliğini bile bilmediğim biriyle daha fazla polemiğe girmiyorum. Üstelik veciz atasözlerinden dahiyane nokta noktalı örneklerle, edep sınırlarını zorlayan yazışmaları hiç tasvip etmiyorum. Çamur at izi kalsın şeklinde davranışlara da asla müsamaha etmeyeceğimi de size bildireyim.
Maalesef ülkemizde üreticimiz bu şekilde hep satıcılara ve tavsiyelerine rağbet ederse, olacağı budur. Ne laboratuvarlardan, ne üniversiteden ne de yetkinliği olan mühendislerden faydalanırlar, internet sayfalarından tercüme edilen bilgiler tavsiye gibi verilir. Canları isterse bilime rağbet edip canları istemezse de bilimi ve bilim adamlarını eleştirirler,yok sayarlar, meydan boş kalır, herkes atar tutar...
|
Mine hanımın son mesajını okuyunca koptum. 2,5 seneden fazla geçmiş, hiç ilerleme olmamış.