View Single Post
Eski 19-02-2012, 20:33   #154
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Sevgili ilksenozturk;
Aslında bahçelere bile pek vakit ayıramıyorum. Ama sen benim için özel bir dostsun. Kendimi balkonunu gezmeye mecbur hissettim.
İlk sayfadan başlayarak, tüm bitkilerini gördüm. Son derece sağlıklı durumdalar.

Önceleri salt salon ve balkon bitkileri iken, birden bahçe bitkileri ilede karşılaşmak, benim için sürpriz oldu. Çok sevindim. Keşke yanımda tohumlar olsaydıda, sende görmediklerimden gönderseydim. Gerçi bayağı bir çeşit yapmıssın. Keyifle ve sağlıkla büyüt.

Birde ilk sayfalardan itibaren, hevesle büyüttüğün çilli begonyan dikkatimi çekti. 5-6 poz fotoğrafı var ama hiç çiçekli halini görmedim. Belki ben gözden kaçırdım.
Neyse, illaki açacaktır.
İstanbul' la dönüşümüzde, Samsun Çarşamba Havaalanı'nda görüp fotoğrafladığım, çok güzel bir çilli Begonyanın iki kare fotoğrafı ile birlikte, selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
Seninkininde, böyle çiçekleneceği günler elbette gelecektir.

Name:  052.jpg
Views: 1760
Size:  49.3 KB

Name:  051.jpg
Views: 1729
Size:  40.6 KB

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön