View Single Post
Eski 18-02-2012, 08:18   #855
gülenmelek
Ağaç Dostu

gülenmelek's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2007
Eyvaaaah Halil Bey, yine aceleciliğim ön plana çıktı galiba. Dün gece 23.30 a kadar bekleyip dayanamadım, bitkiler çürüyecek diye göz kararı ilave ettim ben malzemeleri Galiba evde bomba imal ettim ben

Üzüm pekmezi 1 su bardağı
Kuru maya 10 gramlık 1 paket ilave ettim. Diğer maddeler tamam.

Hümik asit ve Ema maalesef elimde yok. (Aslında ne işe yaradıkları hakkında bir fikrim bile yok. Neyse o başka konu, gerekirse araştırırım onları )

Patlama riskine karşı (ki ben kesin patlatırım) balon uygulaması yaptım, gidişat iyi gibi sanki.

Hava almazsa 3 ay dayanır demişsiniz ya, bu durumda ben, sulandıracağımızı da düşünürsek bu enzimin hepsini kullanamam, bu da çok fazla yapmışım demek oluyor galiba.

Sayın Tura
Malzemeyi tartabilecek imkanım olmadığı için çorba misali göz kararı yaptım.
Alıntı:
Üzerine bir tutam sevgi, (ilave ettim ), bir avuç hoşgörü (birazcık sabırsızım, bazen hoşgörüyü bir kenara bırakabiliyorum, ama çoğunlukla var), azıcık merak (işte o fazlası ile, ama ilgimi çekerse konu), 3 avuç tebessüm (bundan fazla lazım galiba ).
Gerisi beklemek...beklemek... beklemek. (Sabredeceğim ve sonucu bekleyeceğim )
Uzman olmasanız da cevap yazmanız bile bence büyük bir incelik. Teşekkür ediyorum

Bu da bu günkü fotoğrafı. Malzemenin çoğu dün gece dipte iken bu gün yukarı çıkmışlar ve balon da şişmiş.

(Arada bidonu çalkalamam gerekir mi acaba ? )

Eklenen Resimler

gülenmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön