Sayın serkan_istanbul, rafet uzunok, alcen,feriha ve akif bingöl sizlerde hoş geldiniz, ilgilerinize çok teşekkür ederim.
Buranın toprak yapısını, meyva ağaçlarını, varsa hangi yaban hayvanlarının olduğunu, burayı ziyarete geliyorlar mı, inanın hepsini merak ediyorum ve yeri geldiğinde burda paylaşıcam.
Burası tapuda tarla gözükmekte, eşime, orada özel bir kuruma başvurup bağ-bahçe olarak tarlanın cins değişikliğini yaptırdıktan sonra hemen elektrik verebileceklerini söylemişler.
Çok işimiz olduğunu biliyorum, hatta arkadaşlarımız artık hiç boş vaktiniz olamıyacak, çay içicek vakit bulabilirseniz ne mutlu size diyorlar, olsun, bizi ''apartmandan kurtarıcak yer'' gözüyle oraya bakıyoruz.
Kiraz ağacı bakımı için bilgi ararken bu siteyi keşfettiğimde çekirdekten domates , biber, limon, pepino yetiştirmek ,sıvı kompost hazırlamak derken bu iş balkonda ve evde bana zor geliyor benim bir bahçeye ihtiyacım var diyerek yollara düştüğümde zaten boş zamanım hemen hemen yoktu.
Bu siteyi hazırlayan, emeği geçen, bizlere bilgilerini esirgemeyen tüm AĞAÇLAR NET ailesine birkez daha teşekkür ederim.
Saygılrımla
|