View Single Post
Eski 17-02-2012, 11:01   #6
miyawy
Ağaç Dostu

miyawy's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2011
Dediğim gibi, biz fazla büyük bir yer aramıyorduk ama o bölgeye gitmişken önce bu adrese uğruyalım, bir görelim, birde daha önce Karacabey e hiç gitmemiş olduğumuzdan birazda bilgi alalım dedik,karşımıza hiç beklemediğimiz, bir tarafta yolu diğer tarafta deresi olan hem düz hem hafif meyilli, içinde suyu olan bir arazi çıktı, yer bizim istediğimizden büyük olduğu için telefonda fazla detaya girmemiştik. Dolaşırken sıra arazinin en yüksek bölümüne geldi. Çıktım ve birkaç dakika manzarayı seyrettim. Eşim arazi sahibiyle hem sohbet ediyor hem çevreyi inceliyordu, yanına gittim ve burayı alalım dedim. Her şey on **** onbeş dakikada oldu. Diğer adreslere gitmeye gerek görmedik. Arazi sahibi bizi evine davet etti, sağolsun, hanımına çay demletti, kümesinden taze yumurta alıp, tereyağında pişirip ikram etti. Yemek esnasında pazarlık yapıldı, anlaştılar kapora verip ayrıldık.
Günlerden cuma ve tapuya geç kalındığından pazartesiye sözleştiler, evimize döndük, döndük ama umarım hatalı bir iş yapmamışızdır diye uyku tutmadı bizi, ne olduğunu anlayamamıştık.
Hava şartları kötü olmasına rağmen eşim ve arkadaşı pazartesi sabah erken yola çıktılar ve tapuyu aldılar.

Yer Karacabey,
10950m2
Arazi sahibi , içinde yaklaşık 15 çeşit meyve ağaçları ve 30 , 35 kadar zeytin ağaçları olduğunu söyledi. Fazlada bir bilgimiz yok.
Bugün bir ay oldu , havalar düzelince ilk fırsatta gidiceğiz ve daha detaylı bilgileri burada sizlere sunucam.
Saygılar

Düzenleyen miyawy : 16-04-2012 saat 09:23
miyawy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön