Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kiraz
Cafe Fernando tarifindeki gibi %50 tam buğday unu kullanmayı henüz denemedim, şimdilik cesaretim yok 
|
Biz evde fırında sürekli tam buğday ve organik undan ekmeğimizi yapıyoruz sayın Kiraz..
İstanbul'da olanlar için HALKEKMEK'in 1 kg.lık paketlerde Safranbolu'da Su Değirmeninde öğütülmüş doğal ve katkısız tam buğday unu (
1.5 Tl) ile yine 1. kg.lık paketteki katkısız Organik Buğday Unu (
2.5 Tl) emsallerine göre hem çok ucuz hemde en sağlıklı unlardır..
Diğer unlardan çok daha sağlıklı unlar bunlar..hiçbir katkı maddesi içermemesi tercih sebebimiz bizim..İçinde koruyucu madde olan hiçbir unu almıyoruz biz.
Bu unlarla birlikte yine
Doğalsan'ın katkısız çavdar ununu dörtte bir karıştırırsanız harika esmer ekmekler çıkıyor ortaya..
Biz bazen de yulaf ezmesi karıştırıyoruz..
Tavsiye ederim..