Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı
Sayın Zeytinlibahçe;
Bu arkadaşların metal aksama düşkünlükleri sebebiyle bahçemden soğudum. Yollara düştüm.
Bir işim nedeniyle İzmire gelmiştim .İşim erken bitince dönüş yolunu uzattım,bölgenizi merak ediyordum. Rafet bey sayesinde fikir edindim. Zamanın kısıtlı olmasından ve havanın çok soğuk olmasından ,erken ayrılmak durumunda kaldık .Uygun bir zamanda önceden haberleşerek sizi ,halil beyi ve bahçelerinizi görmek, mümkün olursa meşe ,pırnar çalısıyla pişmiş bir bardak çayınızı içmek isterim.
Eklenti 268760
Bu ara gezmeye devam ediyorum .Hem kendimi metal zararlısından kurtarmak , hemde sayın mrduran'ın aradıgı medeniyet canavarının uğramadığı yerleri bulmak .
Birkaç yer buldum.
Eklenti 268761
Dingiller köyü .
Eklenti 268762
Akhisarın en uzak köyü.Hanpaşa
Akhisar Gördes yolundan 12 km içerde .Bu bile bir saat . her virajda köyle karşılaşıyorsun, sonra kayboluyor.döne döne aşıyorsun dereleri tepeleri .bıkkınlık geliyor,geri dönme fikri oluşuyor.uçurumlara bakarsan ürpertir.Köy halkı misafirperver.Tek kahvehanesinde gündüzde çay var.ilk çayı köylü ısmarlıyor.
Eklenti 268763
|
sayın akhisarlı
selamlar.Rafet bey'e geldiğiniz gün benim bile beş dakikalığına haberim olduda öyle tanıştık.Çok da mutlu olduk.İyi ki yolunuzu uzatmışsınız.Ancak zeytinli bahçenin orada olduğunu ben bile bilmiyordum.haber vermediler.sonra da bana biraz sitem ettiler.ben de alındım tabi.Ben kaptanı seyirde biliyorum.Sayın arkadaşım halil bey de aldı başını gitti.Ben ne yapabilirim.Onun için( Allah sana yardım etsinde) bize yakın bir yer nasip olsun.selpamlar,saygılar