View Single Post
Eski 11-02-2012, 23:04   #1265
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Sakdağ,
harikasınız Rüya işte bu ya ne göreceğiz ne yaşayacağız bilinmez. Bende Sipariş açtığım zamanlar hep kabus görüyorum. Yaşadığımız endişe ve heyecanla bekleyişimiz varya Acaba yaşayacakmı? kayıpmı edeceğim Kaygısından kaynaklanıyor. Çok güldüm okurken inanınki hepimizde vardır bu tarz rüyalar. Hoyanızıda kalıcı saksısına aktarmakla iyi yapmışsınız, arada bir Hoya carnosa sayfasında görsellerini Ve ya burda görmek isterim.
Başarınızı birlikte Kutlayalım

Sevgili Manolya (Asu Hanım),
2010 Yılının Nisan Ayına kadar önüme gelen rastladığım çiçekçiye Hoya varmı diye sormaktan gına gelmişti artık. Birde o nasıl bir çiçek Diye geri sormaları yokmu çiçekçilerimizin birçoğunun bile tanımadığını görüyordum.
Agaclar.net hepimize neler aşıladı bizler biliyoruz ne çılgınlıklarımız kaldı ne aklımız. Hala o kadar çok şey öğreniyorumki. İyiki var böyle bir Sitemiz
Dün Saksıcıda saksı seçerken birkaç kişiye rastladım kaktüs saksıları alıyorlardı, ilgimi çekti 100 e yakın toprak saksı minnacık hepside. Bu dikkat çekme olayı demekki karşılıklı olmuş. Onlarda bu kadar menekşe saksısını ne yapacak bu hanımında menekşeleri çok demişler. Hatta birbirlerine sen sor falan demişler Deli Deliyi tanır misali ben konuya girdim ne tarz kaktüsleriniz var diye sohbet karşılıklı sorularla birlikte geldi tabiikine. Meşhur olmuşum haberim yok agaclar.net sayesinde başarıyoruz hep bunları. 3 hafta kadar önce Hoya Cafeye gelmişler Balkondan hayranlıkla içeriyi seyretmişlerNasıl Sevindiler orda karşılaşmamıza anlatamam. Karşılıklı telefonlarımızı verdik. İlk fırsatta birbirimizi ziyaret edeceğiz. Açıkcası bende onlardaki kaktüs çeşitlerini görmek için can atıyorum. Ortak Dostumuz olduğunu öğrenmek ayrıca Mutlu etti, Taner Angay Bey in daimi müşterisiymiş.
Hoyalara olan ilgileride beni çok Mutlu etti....

Bitkiyi Seviyorsanız Mutlaka bir çeşitine çılgınlık derecesine kadar tutku başlıyor, bunun kaçarı yok çünki içimizdeki Tutku büyüdükçe büyüyor
Sohbetinize katılamadım net bağlantım olmadığı için...
Sevgiler...

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön