Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless
Sn Zeytinlibahçe,
zeytinlerde sunguard, sun_guard omri ve omri listesi harici ve sunshader marka kaolinler kullandınız. Ve yine yanlış hatırlamıryorsam bunun sonuçlarının yayınlanacağı belirtilmişti.
Ben atladıydaysam lütfen yönlendirin, sonuçlar nedir? nasıl bir zarar, yarar tespiti oldu?
teşekkürler
|
Sn. soilless, teşekkürler. Doğru hatırlıyorsunuz. Niyetimiz böyleydi. İlk uygulamayı yaptıktan sonra ürünün spektleri değişti dolayısıyla ortada denenecek bir şey kalmadı
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless
Bu aralar Sn Meyvelitepeye verdiğim sözü tutuyorum kaolin kili yaz ve kış uygulamalarına ilişkin detaylı bir teknik araştırma yapmaktayım ama zamanım inan ki çok kısıtlı olduğu için incelemem zaman alıyor.
|
Sizde araştırıyorsunuz, neticede yazdıklarınız düşüncelerinizi yansıtıyor, böyle düşünüyorsunuz diye fazla söylenecek bir şey yok. Gün gelir ortak bir noktada buluşabiliriz. En azından sizin kaolin kullanımın yaygınlaşması ve zehirsiz bir üretimden yana olduğunuzdan kuşkum yok.
Fakat ortalığın karışmasından meded uman, fırsatı yakalamışken içindeki kronikleşmiş kinini dolaylı olarak belirtmek isteyen, bir şey yazıp ne söylediği belli olmayıp, ne demek istedin diye sorulduğunda bir şey demedim diyenlere karşı söyleyeceklerim var.
'' Ne demek istediğini açık açık yaz da kinini herkes bilsin. Kus da kurtul be kardeşim''