Oooo ...Sevgili mr durancığım hoş geldiniz..Vallahi sizi bahçemde görünce çok seviniyorum...Bütün girdiğiniz bahçelere bir ışık ,sevgi ve neşe bırakıyorsunuz ...Çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri de siz oldunuz,iyiki varsınız diyorum ben...

)
Kudurukkk,; laf aramızda büyük teyzesine,benzemiş ..

)) Kızkardeşlerime pek belli etmiyorum ,ama hareketliliği , pek hayra alamet değil...

)
Size katılıyorum Adil in tuttuğu taze balıklar bakınız benim hiç aklıma gelmedi o an da... maşallah hiç bir şeyi de unutmuyorsunuz..
Bitkiler ve bahçe konusunda bir uzman olduğunuzu düşünmeye başladım artık...Çünkü diğer bahçelerde de verdiğiniz bilgileri okuyorum..Çok faydalı oluyorsunuz... Şu anda bana yaptığını TERS LALE jesti gibi......

)) Çok çok teşekkürler...Turşuyu da beğendiğinize memnun oldum...Biz daha açıpda tadına bakamadık....Çünkü beyefendiye şeker gibi tuz da da son zamanda yasaklandı...Özenmesin diye bizde yemiyoruz.. Galiba bu gidişle konu komşuya yarayacak canım turşularım...

)
Efendim maharetli sevgili eşinize haseten selam ve sevgilerimi yolluyorum...Ailece sizi seviyoruz..

)