View Single Post
Eski 08-02-2012, 18:56   #138
Doğayla Barış
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Sayın Doğayla Barış çok çok geçmiş olsun,benzer olayları bizler de yaşadık ve yaşayacağız ancak,direncimiz kırılmamalı,bir kış günü gece saat onbirde bahçeye geldim fırtına ve kar Sizde ki kadar etkili olmasada sayıları onlarla ifada edilecek ağaçlarımı yerlebir etmişti, hırsımdan ağladığımı hiç unutamam sabaha karşı dörtbuçuk sularında ağaçlarımı kazıklara bağlayarak düzelttim içeri girdiğim de el ve ayak parmaklarımı artık hissetmiyordumOldukça zor bir gün olmuştu,eminim en kısa zamanda hasarlarınızı onarıp kayıplarınızı en aza indireceksiniz tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim Yücel bey, yaşadığımız doğal afet, herkesle beraber bizde savrulduk, sağlık olsun. iki gündür onlarca saksı çiçeği toparlamaya çalışıyorum. Elektrik hatları da arızalandı, soğuktan parmaklarım uyuşarak çalışıyorum. Bir taraftan güneş açarken aynı anda bir dolu, bir sağanak yağmur, gökyüzü delindi sanki. Neyse ki çiçeklerim benden vazgeçmeye niyetli değiller, yaralarını sardık toparlanırlar inşallah. Bu dönemde bütün bahçelerde kayıplar oluyor mevsimsel olarak. Allah herkese kolaylık versin. Saygılar.

Doğayla Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön