View Single Post
Eski 08-02-2012, 08:07   #792
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu

Zeytinlibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2009
Uygulama ve düşünceyi eyleme dökmenin önemini vurguluyorum.

Bahsettiğiniz 7-8 ve 9. maddeleri, konuyu bilmeden, genel olarak baktığımızda elbette itirazım olamaz, hatta aynı düşüncede olduğumuzu dahi söyleyebilirim. 9. maddeye ''doğru bilgilendirme'' ve ''şeffaflık'' ilave ederdim.

Bahsedilen yazı Aliağa ekspress de çıktığı için bizi hiçbir madenci ya da yatırım yapacak kimse bizi aramadı. Fakat uygulamak isteyen, yardım isteyen çok kimse aradı. Demek neyi görmek istersek, onu görüyoruz.

Yalnızca kaolin değil, daha bir çok konuda arkadaşlarla beraber güzel çalışmalar yapıyoruz. Yaparken de kim ne der, yanlış mı anlaşılırız diye hiçbir kaygımız yok. Doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Bilgisayarda bitki resmi yapıp üstüne, bu da kaolini olsun deyip beyaz tozlar serpmiyoruz. Uyguluyoruz.

Dolayısıyla isteyen eksikliğimizi veya eleştireceği bir şeyleri her zaman bulur. Madem konumuz kaolin, sn soilless siz neler yapıyorsunuz? bu konuda sizi takdir edeceğimiz bir çalışmanız var mı?

Kaolini bahçelerimizde uygulayıp, tavsiye ediyoruz. ''Doğal üretim'' yaptığımız için de grur duyuyoruz.

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön