Tüm sn. üyelere açıklamaları için çok teşekkür ederim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Odeh
Peki; Türkçesini söyleyeyim!
....İşin sahibi olabileceğiniz, kölelik cekmeyeceginiz tek alan tarimdir. İlk nedeni anladığınız gibi gunümüz kosullaridir.
|
Ben de böyle düşünüyorum Sn. Odeh.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium
Tarımın hesabı olmaz. Tarımı para kazanacağım para hesabı yaparak yapanlara yapacak olanlara hiç başlamasınlar derim.
Tabi ki, herkes para hesabını bir şeyler kazanma hesabını yapacak o ayrı bir konu, ama önce sevgi, sevgiyle severek seviyorsa yapacak ki, başarılı olsun başarılı olduktan sonra para kendiliğinden gelecek, siz istemeseniz de o gelecek.
|
Sn. Lilium, doğanın içerisinde olacağım bir iş istediğim için çiftçiliğe hevesliyim. Şu an almayı düşündüğüm bahçe tek başına benim geçimimi sağlayamayacağı için ayrıca verime yatana kadar 5 sene geçeceği için mecburen kendi işimde de çalışmaya devam edeceğim ama Allah kısmet eder, zamanla yeni tarlalar alır ve geçimimi sağlayacak kadar gelir etmeye başlarsam, işte o zaman şu anki hayatımdan kurtulup, yeni hayatıma başlamış olacağım.
Benim tek arzum, özgürce ve doğa ile ilgili işlerle uğraşacağım bir hayat sürmek.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Çamtepe
Siz yine de ilk önce ufak başlayın, baktınız bu yaşam tarzı size (ve hatta ailenize) uygun, o zaman büyütürsünüz. (Olursa  Hatalarınızı ufak çapta yaşamış olursunuz. Sonra gelir amaçlı planınızı yaparsınız..
|
Niyetimi bu yönde kesinleştirdim diyebilirim Sn. Çamtepe, kendi çapımda bir tarla alacağım, şu an sadece etrafını çevirip, gerekli toprak tahlillerini yapacağım, kısmet olursa da gelecek kış öncesi ya da sonrası dikim yapacağım.