Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat
Sayın Doğayla Barış merhaba,
Yapmış olduğunuz çalışmalarınızı sahifenizden izliyorum sığla ağacının eko sistemdeki yeri ve önemini uzun ve meşakkatli çalışmalar sonucunu, umarım biz ve yetkililer Sizlerin ve çalışmalarınızın kadrini biliriz 
Çalışmalarınıza destek arayışında şüphesiz çok sıkıntılar çektiğinizi biliyorum zira aynı sıkıntıları ben yaşadım ve hiç bir sonuç alamadım,kendi imkanlarımla yaklaşık üçyüz tür bitkiyi bahçemde yetiştiriyorum her şeyi kendim yapıyorum.Kamu kurumlarıyla yaptığım konuşmalarda onlardan maddi anlamda hiç bir destek istemediğimi söylüyorum,tek istediğim, bakın burada böyle bir yer yaptım gelecek kuşaklara örnek olsun okullarla irtibat sağlayalım hiç bir ücret almadan çocuklara doğa sevda tohumlarını aşılayalım deme me rağmen sıcak bakan hiç bir kurum olmadı,kendi çabalarımla izci gruplarına destek vereceğimi söyledim ve ikna ettim bu yıl 1860 izci geldi ve çok mutlu oldum,bu öğrencilerin yüzde birini doğaya kazandıracağımı umuyorum bu da benim için çok büyük bir başarıdır tabiat adına 
Bundan sonraki yapacağınız ve yapacağımız çalışmalarımıza destek verecek insanların çoğalması ümidiyle sizlere selamlar yolluyorum 
|
Merhaba sayın Yücel Canpolat ,
Bizler geleceğe tohum atıyoruz ve ne mutlu ki yaşarken de bu tohumların yeşerdiğini görüyoruz, önemli olan bu, gerisi teferruat
Kurumlar her zaman katı kuralların arkasındadır, yeniliklere açılmak yöneticilerin insiyatifinde.
Bizim yaptığımız çalışmalar farkındalık projeleri.
Görsel sanatlar ve evrensel dil olan müzik sayesinde kurumlarla ortak çalışmalar sergileyebiliyoruz. 1996 yılından itibaren Önce İstanbul'da başlayıp daha sonra ülke geneline yayılan Çevre konferansı ve konser etkinlikleri sanıyorum 3 bini geçti.
Yaptığımız tv kuşak programları, belgesel ve kliplerle geleceğe iz bırakmaya çalışıyoruz.
Doğa sevgisi, doğa koruma bilinci en gerçek şekilde çocuklarımızın ve gençlerin taze yüreklerinde yeşeriyor. Bu da bizleri mutlu ediyor.
Bahçe konusunda henüz yeni başladık, Diğer çalışmalarımız yoğun olduğu için temkinli gidiyoruz. İlk yıl tadilat vs. ile geçti. Alanımız 2 dönüm. Bu yıl bahçe düzenlemesine giriyoruz henüz fikir taşları tam yerli yerine oturmadı, hala düşünüyoruz, sera tamamlanacak, sınır hatları sarılıcılarla donatılacak
vb. Siz değerli dostların desteğiyle de iki yıl içinde biraz toparlanır diye düşünüyorum.

Mart ayında çok işimiz var, allah sağlık sıhhat versin de uğraşalım.
Zaman zaman botanik bahçenize girip dolaşıyorum, bilmediğim bir çok bitkinin adını öğreniyor ve bilgisayarıma kaydediyorum. Çok başarılı bir peyzaj uygulaması, ciddi bir emek ve maddi yatırım var.

İzcilerle yaptığınız çalışmalar çok hoş, Kamp mı yaptınız?
Eşiniz ve siz bu güzel bahçede hiç yaşlanmazsınız bundan büyük nimet olur mu :-)) Umarım bir gün ziyaretinize gelme imkanım olur.
Tebrik ediyor kolaylıklar diliyorum.