View Single Post
Eski 05-02-2012, 13:54   #50
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Adil,barbüke bitmek üzere...Seranız da maşallah , Kaptan zst nin serasının haline nazaran hiçbir zayiat yok...Nasıl başardınız bu kadar güzel korumayı...Anlaşılan abinizi aşmışsınız bu konuda ...Limonlar...Marullar yemyeşil...)

Karlı manzaralarda harikaydı...Ellerine sağlık arkadaşım...Küçük çamı da eklemişsiniz..seralarda gördüğüm ber tür ama , ne yalan söyleyeyim, kokulu olduğunu bilmiyordum....Migrosta rastladım geçen gün, hakikaten değişik güzel bir kokusu var..Fakat biraz yanık gibiydi almadım...Bauhausda görürsem bende alacağım...
Şu barbükenizi bir an evvel bitiriniz de , karda bir sucuk köfte partisi yapalım.....)
Herşey çok güzeldi...tanrı kolaylıklar versin....İstanbuldan selam ve sevgiler..
Berrin hanım böyle güzel günlerde boş durulurmu.
Abimin serası biraz daha sırt üstü olduğundan ,rüzgar fazla alıyor ondan olabilir.Barbekü yapım fotoğraflarının arka planında görünüyor zaten.
Birde marul,yeşil soğan soğuğa dayanıklıdır.Bunu düşünerek dikim yaptım.Sera içindeki bazı çiçeklerim azda olsa etkilendi tabi fakat canlı bedenleri bana yeter.
Küçük çam yaprağını ezdiğiniz zaman ıtır kokusunu aratmıyor.İnşallah sizde alırsınız birtane.
Barbeküyü bir açacağız pir açacağız.)
Hatta kurdele bile keseceğiz.
Sağlık sıhhat olsun yeterki Berrin hanım.
Abim birkaç gündür soğuk algınlığından yatıyor.O benim en iyi fikir hocam ve danışmanım.Onada geçmişolsun dileklerimi iletiyorum.
Sizlerede kolaylıklar diliyorum Berrin hanım.Görüşmek üzre.
Trabzondan saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön