Sayın Doğayla Barış merhaba,
Yapmış olduğunuz çalışmalarınızı sahifenizden izliyorum sığla ağacının eko sistemdeki yeri ve önemini uzun ve meşakkatli çalışmalar sonucunu, umarım biz ve yetkililer Sizlerin ve çalışmalarınızın kadrini biliriz

Çalışmalarınıza destek arayışında şüphesiz çok sıkıntılar çektiğinizi biliyorum zira aynı sıkıntıları ben yaşadım ve hiç bir sonuç alamadım,kendi imkanlarımla yaklaşık üçyüz tür bitkiyi bahçemde yetiştiriyorum her şeyi kendim yapıyorum.Kamu kurumlarıyla yaptığım konuşmalarda onlardan maddi anlamda hiç bir destek istemediğimi söylüyorum,tek istediğim, bakın burada böyle bir yer yaptım gelecek kuşaklara örnek olsun okullarla irtibat sağlayalım hiç bir ücret almadan çocuklara doğa sevda tohumlarını aşılayalım deme me rağmen sıcak bakan hiç bir kurum olmadı,kendi çabalarımla izci gruplarına destek vereceğimi söyledim ve ikna ettim bu yıl 1860 izci geldi ve çok mutlu oldum,bu öğrencilerin yüzde birini doğaya kazandıracağımı umuyorum bu da benim için çok büyük bir başarıdır tabiat adına

Bundan sonraki yapacağınız ve yapacağımız çalışmalarımıza destek verecek insanların çoğalması ümidiyle sizlere selamlar yolluyorum