Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe
Sn soilless, demek ki siz bir şey yazıyorsunuz ben yanlış anlıyorum, ben bir şey yazıyorum siz yanlış anlıyorsunuz. Anlaşmak zorunda değiliz.
Size kolay gelsiz. Saygılar
|
Sn kaptan, ilk cümleniz doğru sonrasına katılmam. Evet ben bir şey yazıyorum siz yanlış anlıyorsunuz
Size de kolay gelsin ama lütfen dostluklarınızı bitirmeyin ihtiyaç duyarsınız, bence. Çünkü şuna inanıyorum burda ben en naçizane katkıyı ben yapıyorum ama çok kişi çok detaylı maddiyata dayalı saha uygulamasından öte literatür katkıları yaptı bunu da biliyorsunuz. Tabii ki takdir sizin.
Ancak
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe
Zaman zaman gündeme gelen ''Yerli üretimin desteklenmesi'' konusuna biraz açıklık getirelim.
Şüphesiz ki belirli kriterleri yerine getirmiş, şeffaf yerli üretimi sonuna kadar destekleyip, kullanımına öncelik veriyoruz.
Tamam, yeni doğmuş, emekleyen bir ürünü destekleyelim, nasılsa zaman içinde gelişecektir diyelim. Diyelim de, ürün sahibi daha kendi ürünün yerli olduğunu dair beyanda bulunmamış bir ürüne yerli üretim yakıştırması yapmamız ne derece doğru olur.
Yerli üretim yapan bir üretici sorulan hiçbir soruya ticari sırdır diye cevap vermeyecek mi?
Lütfen çok uzun süren, ağır tartışmaları yaşandığı, dostlukların bittiği bir konuda daha dikkatli olalım.
|
Yerli üretime ****** açıklık getirelim.