View Single Post
Eski 02-02-2012, 20:15   #100
Mustafa Abdal
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-11-2011
Yaptığın şeyi ya kasıtlı yapıyorsun, **** kendinizde değilsiniz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetdemirel Mesajı Göster
* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak

Sayım Malina;istemeyerek de olsa itirafınızdan alıntı yapıyorum.Evet bunu söyleyen sizsiniz.Lütfen benim yazışmalarımı bundan sonra engellemenizi rica ediyorum.Bundan sonra biz kesinlikle bu sayfaya girmeme kararı aldık. .........

Dijital kamera konusuna gelince bu kadar savunmanıza karşı yukarıda ismi geçen şahıslar her halde bir kaç tane alırlar.

...... Kendi imla hatalarınızı bırakıp;yazım kurallarınıza uymuyor bahanesiyle susturulduklarını görüyorum.Örneğin özel isimler büyük harfle başlar,siz küçük harfle özel isme başlıyorsunuz.Yukarıdaki mesajınıza isterseniz tekrar bir göz atın.

Bu konularla ilgili kararı elbette insanlarımız verecekler.
Mehmet bey, para insanın gözünü bu kadarmı kör eder. Para bu kadarmı insafsız eder insanı. mehmetdemirel ile Mehmet Demirel arasındaki farkı bilmiyorsanız insanların size Mehmet Demirel demesini talep edemezsiniz. madem kendinizi o kadar büyük sayıyorsunuz Nick'inizi keşke MEHMETDEMİREL seçseydiniz. Birde keşke okuma yazması olan birine okutsaydınız yazılanları. Size (!) işaretinin anlamınıda söylerdi belki.

Şimdi sizi fazla yormadan bunları açıklayayayım. Sn. Zeytinlibahçe size Sn. mehmetdemirel derken sizin seçtiğiniz ve yazdığınız şekli ile rumuzunuzla sesleniyor. Nüfus cüzdanınızda yazan Mehmet Demirel ile değil. Tıpkı Sn malina'nın adının gerçekte malina olmaması gibi. İkisi arasındaki farkı biliyorsanız haksızlık yaptığınızı anlamışsınızdır umarım. (!) işareti ise bir şeyin espri anlamı ile yazıldığını anlayamayacak insanlar için bu bir şakadır, gerçek değildir açıklaması yapar. örnek verirsek adam o kadar akıllı ki (!), söylenen hiçbir şeyi anlamıyor. (!) burada adamın aslında hiç akıllı olmadığını anlayamayacak durumdakilere anlatıyor.
Benim ne tarlam var nede bahçem burada yazanları birşeyler öğrenmek için okuyorum. Ama böyle çocukça, buluttan nem kapar havasında yazdıklarınız sadece zamanımı boşa harcıyor. Sizi anlayamıyorum, almışşınız Sn Bekir Sıtkı Arı'yı yapın gübrenizi, kazanın paranızı. Neden diCO'ya takılıp kalıyorsunuz anlamıyorum. Açın sizde bir tanıtım sayfası, tanıtın kendinizi ürününüzü. Neye yarar, nasıl işler, yeni nevar bilgilenelim. Bilgimiz görgümüz artsın. mehmetdemirel ile Mehmet Demirel arasındaki farkı bilmek çok önemli olmayabilir ama buna takılıp kalırsanız hayat sizin için zor geçer.

Düzenleyen Mustafa Abdal : 02-02-2012 saat 20:18 Neden: sanırım gereksiz bir yanıt
Mustafa Abdal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön