* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak
Sayım Malina;istemeyerek de olsa itirafınızdan alıntı yapıyorum.Evet bunu söyleyen sizsiniz.Lütfen benim yazışmalarımı bundan sonra engellemenizi rica ediyorum.Bundan sonra biz kesinlikle bu sayfaya girmeme kararı aldık.Ne benim ne Bekir Sıtkı Arı nın ne de yaptıklarımızın (ürün olarak) ne de yapacaklarımız hakkında bu forumda her hangi bir şey yazılmamasını istirham ediyorum.
Dijital kamera konusuna gelince bu kadar savunmanıza karşı yukarıda ismi geçen şahıslar her halde bir kaç tane alırlar.
Ürün yapıldı;yapan kişi hemen yargılandı;yok lise mezunu yok şu yok bu...bir sürü yazılımlar var.Ürünü yapan ayrıldı sizlere hiç cevap vermedi;yine suçlu Bekir Sıtkı Arı veya doğruları konuşan bir kaç kişi oldu.Kendi imla hatalarınızı bırakıp;yazım kurallarınıza uymuyor bahanesiyle susturulduklarını görüyorum.Örneğin özel isimler büyük harfle başlar,siz küçük harfle özel isme başlıyorsunuz.Yukarıdaki mesajınıza isterseniz tekrar bir göz atın.
Bu konularla ilgili kararı elbette insanlarımız verecekler.
|