Gene açgözlü davranarak Sevgili eltimle birlikte Zengarden den tohum aldım ve fide siparişi verdim.
Ancak birkere daha dikkatli okuyunca açıklamasını tereddütte kaldım.
Sipariş verdiğim bitki tohumu,
Heliotropium - Marine PARFÜM KOKULU KOKULU ÇİÇEK SEVENLER İÇİN EKİLDİĞİ İLK YIL ÇİÇEKLENEN VARYETE +10 Tohum - Kokulu Çiçekler
En altta baştan 4. resme dikkat lütfen.
Çok güzel mor çiçekleri var internettende araştırdım kelebekleri kendine çekiyormuş kokulu imiş ancak.
Firmanın çiçeğin tanıtımı bölümündeki bir saksıya gözüm takıldı. Saksıda sarkan begonya ile ekilmiş yani sarkan begonya güneşte yanıyordu diye biliyorum.
Ben begonyaları ışıklı ama güneşsiz ortamda yaşatıyordum. Bu bitkide aynı saksıda ve her ikiside keyifli çiçekli yani tahminim güneşsiz ortamdalar.
Açıklama kısmındada öğlen güneşinden koruyun gibi anladım.
O zaman ben bu sabırsızlıkla tohumlarını beklediğim bitkinin tohumları elime geçince
Ön büyük bahçe gölgeli için değerlendirmem yanlış olacak gibi gözüküyor.
arkadaki bahçemi diyim topraklımı diyim minik alanıma eksemde orada mor mor açsa güneş şöyle azcık geçerken uğruyor. Sabah veya akşam güneş pek almamış oluyor.
Ben bu bitkiyi bu güneş almayan alan için düşünmeye başladım. Hiç bu bitkiden yetiştiren varmıdır veya bu firmanın açıklamalarına göre sizde benim anladığım gibi mi anlıyorsunuz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dua edin tutsunda tohumlarını bol bol paylaşabileyim