View Single Post
Eski 02-02-2012, 02:25   #1702
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Cemocuğum,,saat 20.00 gibi bahçenin son sahifesine senden bir haber alabilmek için girdim...oğlunun üşütüp hastalandığını, bahçenin karlarla mahsur olduğunu ve 20 gündür karla başının dertte olduğunu okudum..tam iki satır yazacak iken misafir geldi...

Daha yeni oturup bilgisayara geçtim ...canım teşekkür ederim.kalb kalbe karşıymış...Ama yine bahçeni dolaşacağım......Bizde de kar bir yağdı bir eridi..Dengesiz bir yağışla...Saksıların çoğunu içerilere biryerle koydum, fakat sardunyalar ve küpeler örtülü olduğu halde ne olur bilemiyorum...Açelyalarda tomurcukta iken şimdi buz içinde...Artık attım bayıra mevlam kayıra misali sabır ediyorum...Ne yapalım yine ediniriz...

Sukulentlerini naylonlarla örtseydin...İnşaallah birşey olmazlar...Eğer donarlarsa vallahi senden çok ben üzüleceğim...Çünkü çok harikaydılar....

Donarlarsa da üzülme ..Tanrı başka keder vermesin..ne yapalım canım Buradan bulabildiklerimi ben de sana yollarım...senin elinden ne olsa yetişiyor, ve anormal güzellikte oluyorlar...

Sen Yüceli de devirirsin gülüm...Boşver,bu sene öyle genel görüntü ,çalı malıya kanıpta değer biçilmesin....Çiçeklerin kalitesi ve yetiştirme zorluğu olan çeşitlere göre karar verilsin)))) Senin bahçelerinde hepsi de mevcut bunların...Su sümbüllerin yeter ..ablasının sümbülüüüü..))) seni öptüm canım..geçmişler olsun ..Sevgilerimle...

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön