Güzel bahçelerinizde gönlünüzce keyifli bir yaşam sürmenizi dilerim. İzmir size iyi gelir inşallah. Bir kaç kez dolaştım bahçelerinizde, Konteyner sazla kaplanınca keyifli olacak. Mandalina nefis, mürdüm eriğine bayıldım. Ayva reçeli az şekerli tam benim sevdiğim gibi. Tekerlek ne hoş olmuş.
Geçirdiğiniz talihsiz kaza için geçmiş olsun diliyorum. Umarım şimdi bir şey kalmamıştır. Fotoğraflarınız çok hoş.
Evinizde hüzünlendim, çoook yıllar önce hayatımın baharında kaybettiğim sevdiklerimi gördüm orada. Doğduğum evde İşlemeli perdeler, kaneviçe örtülerin serildiği ahşap sedirli odamızda, dikiş makinasında çalışırken annemi , radyonun başında ajansı dinlerken babamı anımsadım.
Hüzün gölüne dalıp dağıldım bir şey yazamadan çıktım.

Üniversiteye başladığım yıl içinde kaybettim en sevdiklerimi, kendimi doğaya vakfedişim belki de ondandır. Allah anneciğinize uzun ömür versin sevgilerimi iletin lütfen.
Yıllar sonra festivale davetli olarak gittim doğduğum yere ve anılarımdaki fotoğrafları renklere bulayıp memleketim resim sergisi açtım. Bu sırada da doğduğum evi aradım ve buldum. Çok hoş bir duygu, umarım sizde bulabilirsiniz.
Dünyada kadına en büyük hakları veren büyük önderi saygıyla anıyorum sevgili öğretmenim. O olmasaydı biz kadınların hali nice olurdu. Üşüyerek dolaştığınız onlarca köylerde minicik yüreklere sevgi tohumları ektiğinize inanıyorum.
Artık ısınma zamanı...

Emekleriniz hiç ummadığınız yerde karşınıza çıkacak ve sizi çok mutlu edecek inanın buna. Rahmetli annemizin öğrencileri 50 yıl sonra bile arayıp ziyaretine gelmişlerdi. Ne kadar mutlu olmuştu, nasıl gururlanmıştım.
İnsan...Lütfen kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin, sözlere takılmayın, dilerim en güzel çiçek kızınız, eşiniz ve bahçelerinizle ömür boyu mutlu olun . Sevgilerimle.