profesorbekir@hotmail.com adresini 4 kişi kullanıyoruz.Yani şifreleri bizde de var.Bekir Sıtkıu Arı nın kesinlikle girmediğinden eminim.Sabotajlar oldu;diğer ürünler le iki üç kat daha fazla gübre ve ilave ürün kullanılırken Konya da fn 7 tek başına kullanıldı.Bunu yapan kişi olayı ben sadece merak ettiğim için böyle uygulattım dese de bu şek,lde kullanılmamasını defaatle söylemiştik.
Yine Hüseyin Ovak a 3 litre fn 7 gönderildi.Sonuçlarının ondan sorarsanız daha iyi olur.O bir cevaplasın;takiben gereken cevabı veririm.
Adeta ben sorguya çekiliyorum gibi bir durum söz konusu.Sorulması gereken muhataplar biz değiliz.Yemin konusuna gelince sizin ettirdiğinizi idda etmedim.Daha önce Bekir Sıtkı Arı forumunuza girmediği halde şirketin diğer ortaklarına kimin şikayet edip;Bekir Sıtkı Arı ya yemin ettirenleri Hüseyin Ovak bey efendiye soracaksınız.
Hayvanlar üzerindeki çalışmaları da engellemeye çalışanlar yine Hüseyin Ovak beyefendi ve ortağı Mehmet Çelik tir.O çalışmaları Bekir Sıtkı Arı Hüseyin ovak lara veriyordu.O da üzerine karını koyup Şenol Coca ya veriyordu.Bekir Sıtkı Arı ile Hüseyin Ovak ın kurbanlıklarından sonra oluşan problem üzerine Bekir Sıtkı Arı bu ürünü direk Şenol Coca ya göndermeye başladı.Bunu Hüseyin Ovak ve Mehmet Çelik öğrenince,şirketin diğer ortağına şikayet edip,bunun da üretilmemesi için baskı yapılmasını sağladılar.
Biz Bekir Sıtkı Arı nın oradan ve bu insanlardan kurtulması için 2 yıl uğraştık.Ve sonunda bedeli her ne olursa olsun bunu başardık.Ama şimdi yarınlar gerçekten hem bizim hem Türk tarımının.
Türk tarımının diyorum çünkü;bir sürü dış yatırımcılardan teklifler geldi.Aslında ben Bekir Sıtkı Arı nın gitmesi taraftarı idim.Ama o Türkiye de kalacağını,bunun için mücadele edeceğini söylüyor.Hatta tekliflerden birisine ben şahidim;dünyanın neresinde istiyorsan,ne şekilde yaşamak istiyorsan bunu biz............ devlet olarak taahüdünü veriyoruz şeklindeydi.
İşte kötü tanıtılan Bekir Sıtkı Arı.Bu kadar hakkında yazılara rağmen sukutunu kaybetmeyen,bütün engellemelere rağmen de çalışmalarına devam eden birisi.Hatta şunu da söyleyebilirim.Bundan sonra imkanları el verirse çalışacağı proje veya konulardan birisi şu:Örneğin anne kan grubu 0 RH +,bebeğin kan grubu A RH +,normalde dışarıdan bu kanları(verici ve alıcı he ne kadar akraba olursa olsun farketmiyor)verilirse;kan grubu değişikliğinden dolayı kanda çökelti oluşur ve ölüm gerçekleşir.Ama anne karnındaki bebek ve annenin rahim içerisindeki resesif ve dominant kuralı nasıl işliyor.Nasıl bu kanlar biribirine koruyor ve birbirine zarar vermiyor?Surelerde ve Ayetlerde geçen RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH IN ADIYLA sözündeki sırrı veya gizemi diyelim veya bilimselliği araştırmayı çok istiyor.İşte Bekir Sıtkı Arı böyle bir insan.Olay altın yumurtlayan tavuk kaçınca kesilsin stratejisi.
Olumsuzluklardan da hiç bir zaman Bekir Sıtkı Arı sorumlu olmamıştır.Bunu Selahattin Yılmaz da diğerleri de biliyor.Ona ne malzeme getirdilerse,ne yaptırılmak istendiyse o yaptırıldı.Bunu da Hüseyin Ovak bey Antep de Bulgaristan distribitörü geldiğinde yapılan toplantıyı açıklayarak yapabilir.Saygılar efendim.