Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetdemirel
Diğer bir konu ise ayrılmadan önce bu foruma girmemesi için yemin ettirilmiş.Ve bu foruma kesinlikle girmiyor.
|
Yemin mi ettirilmiş? Kim ettirmiş?
Malum bu işlere ben bakıyorum ve ne ona ne başka bir arkadaşa foruma girme diye yemin ettirmedim...
Bizde adet, sorun varsa uyarmak, özel bölümde görüşüp derdimizi anlatmaya çalışmak, karşılıklı ortak bir nokta aramak; onu da başaramıyorsak, üyeliği engellemektir...
Bekir Sıtkı Arı foruma
günş1 adıyla,
profesorbekir@hotmail.com adresiyle üye olmuştur.
Arada bana eposta yazmaktadır
Alıntı:
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: günş1 @ agaclar.net <profesorbekir@hotmail.com>
Tarih: 31 Ocak 2011 18:27
Konu: agaclar.net Contact Us Form - Bmr Tarımdan ne kadar para alıyorsunuz
Kime: agaclar@gmail.com
--------------------------------
BMR tarımdan ne kadar alıyorsunuz onu merak ediyorum.*
--------------------------------
|
Alıntı:
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: o arı <profesorbekir@hotmail.com>
Tarih: 29 Ocak 2012 00:23
Konu: RE: agaclar.net doğum yıldönümünüzü kutlar, mutlu yıllar diler...
Kime: agaclar@gmail.com
BİZİM BİR DÜNYAMIZ VAR.NE YAPIYORSAK BU DÜNYA İÇİN YAPIYORUZ.ÇOĞUMUZ DÜNYAMIZI YOK ETMEYE ÇALIŞSA DA AZIMIZ DÜNYA İÇİN YAŞANMAYA VE YAŞATILIR HALDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ.BU YOL DA KARINCA MİSALİ UĞRUNDA DA ÖLEMEZMİYİZ.BİZ BU DÜNYAYI ÇOCUKLARIMIZDAN EMANET ALDIK VE ONLARA EMANETİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE BIRAKABİLMEK BİZİ YARATAN YÜCE RABBİM BİZE YAR VE YARDIMCI OLMASI DUALARIMLA,İLGİ VE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDEREK,NİCE BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE VE YILLARA TEMENNİMLE....SAYGIMLA AĞAÇLAR NET AİLESİNE VE FORUMUNUZA KATILAN HER KİŞİYE SONSUZ MUHABBETİMLE SELAMLARIMI SUNARIM.UMARIM TÜM TÜM AĞAÇLAR NET AİLESİNE VE FORUMUNUZA KATILAN HER KESE BU TEMENNİLERİMİ İLETMENİZİ İSTİRHAM EDER ALLAH AEMANET OLMANIZI YÜCE RABBİMDEN NİYAZ EDERİM.BAŞARILARINIZIN DEVAMI İÇİN DUACIYIM.
> To: profesorbekir@hotmail.com
> Subject: agaclar.net doğum yıldönümünüzü kutlar, mutlu yıllar diler...
> From: agaclar@gmail.com
> Date: Sun, 29 Jan 2012 00:01:11 +0200
>
> Merhaba günş1,
>
> Zaman geçiyor, yine doğum yıldönümüz geldi... Umarız, sizin için yaşam, olabildiğince yolundadır... Biz agaclar.net üyeleri, her zamanki gibi ot, çiçek, böcek diyerek yaşamı kendimizce daha yaşanır ve güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Uğruyorsanız biliyorsunuzdur. Ara vermişseniz, bekleriz...
>
> agaclar.net ailesi olarak doğum gününüzü içtenlikle kutlarız. Mutluluk ve sağlıkla...
|
Son eposta, forum üyelerine özellikle iletilmek istenmiş, kopyalamakta sakınca görmüyorum. Forumla bekir bey arasında bir sorun yok gördüğünüz gibi...
Siz bu kadar karışmasanız da, istiyorsa kendi yazsın, ne dersiniz?
* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak