Ben Bekir Sıtkı Arı ile görüştüm.Yeni ürünün hedef olabileceği konusunda aşırı endişeli.Ki o ürünün bazı deneme çalışmalarında sabotajlar da olmadı değil.
Diğer bir konu ise ayrılmadan önce bu foruma girmemesi için yemin ettirilmiş.Ve bu foruma kesinlikle girmiyor.Bu sebepten dolayı eğer bu forumda bulunan kişilerin sormak istedikleri bir konu var ise mail atarak veya facebook tan sormaları taraftarı.
Yeni ürünün tartışılması ve ya yönlendirilmesi diye bir şey yok.Sadece biz yaşadıklarımızı anlattık.Bu konulu sayfadan başka bir ürüne yönlendirmek elbette etik değil.Eğer bizim böyle bir amacımız olsaydı yeni ürünün sayfasını veya konusunu açardık.Ki bunu da yapmayacağız.Bunun sebeplerinden biri B5A Bekir Sıtkı Arı nın baş harflerinden oluşması.B5A haline gelmesi ise Hüseyin Güngör ismindeki bir arkadaşımızın gözlüklerinin olmadığı esnada BSA harflerinden S harfini 5 rakamı şeklinde okumasıyla isim aldı.
Bu nedenle Bekir Sıtkı Arı nın kendi ismini taşıyan bir ürünle;yeni ürünün ismi her ne olursa olsun çakıştırılmasını veya her hangi bir şekilde rekabi koşullara sokulmasını biz asla istemiyoruz.
Burada şu da anlaşılsın,Bekir Sıtkı Arı Bekir sıtkı Arı ile rekabet etmemeli.İkisinin de formülü halen Bekir Sıtkı Arı da.Kimseyle paylaşılmadı.Şu anda çıkan ise ismi her ne olursa olsun bizimle veya formülü yapan kişi ile bağdaştırılmamalı.
Bir zamanlar formüldeki bozukluğun sorumlusunun Bekir Sıtkı Arı olduğu ve bu şahsın çamurlaştığını idda eden Selahattin Yılmaz;şimdi neden çok şaşalı anlattığı yeni üründeki sorunları açıklayamıyor.Demik oluyor ki Bekir Sıtkı Arı kimseye çamur atmamış;ve halen bu sorunlar devam etmiş;ve bunun açıklamasını da son derece yanlış bir şekilde açıklamıştır.Selahattin Yılmaz ın o sözlerini tekrar hatırlatmak isterim;'acaba .... litre suya bir kapak çok mu gelmiş olabilir.Bu son derece yanlış bir ifadedir.
Yukarıda H5A veya Bekir Sıtkı Arı ile yaşadıkları dialoglarda eğer yalan varsa;ve yalan olduğunu idda eden varsa Allah Kuran ve inandıkları her neyse en kutsal değerlerinin üzerine yemin ederek iddalarını kanıtlasınlar amenna diyelim.Hüseyin Ovak ın kurbanlık küçükbaş hayvanlarından tutun,Selahattin Yılmaz ın motorsiklet kazasından sonra bı çalışmayı kendisinin bir bardak suya 3 damla damlatarak içtiğinden tutun,Antep ve Bandırma da oluşan sonuçlarda şeker ve sirke kullanımından tutun,ödedikleri tazminatlarda tutun,Şenol Coca nın Selahattin Yılmaz ın adlandırdığı H5A yı satışından tutun,Bütün bu konularda Allah Kitap Kuran üzerine ölümü unutmadan yemin etsinler ben ve benimle beraber olanların hepsi onlardan ve sizlerden özür dilyeceğimizi söylüyorum.
Hatta istediğiniz kutsal değerlerin üzerine de biz yemin edebiliriz.Saygılar efendim.
|