View Single Post
Eski 31-01-2012, 17:55   #93
mehmetdemirel
/

Giriş Tarihi: 01-01-2009
Sayın ağaçlar net üyeleri;

Kısaca şunu anlatmaya çalışıyorum:Ne b5a ne de dico denilen gübre kesinlikle sonuç veremeyen bir durumdadır.Daha öncede yazdığım gibi GERÇEK B5A NIN,Bekir Sıtkı Arı da bulunan formülü kimseyla paylaşılmamıştır.Şayet paylaşılmış olsaydı B5A nın üstü yeni geliştirilen dedikleri ürünün sonuçları da burada paylaşıldı.Ve o sonuçlar hayal ötesi olurdu.Ama görüldü ki çoğu uygulamalar hayal kırıklığına neden oldu.Selahattin Yılmaz a bu durum sorulduğunda 'acaba ..... litre suya bir kapak çok mu galdi.'şeklinde talihsiz bir açıklama ile üstü örtülmeye çalışıldı.

Ne tesadüftür ki Selahattin Yılmaz da olayın farkına vardı ve açıklama yapmak yerine desteğimi çektim bahanesiyle olayların dışına kendisini çekiverdi.Dolayısıyla hava da bir sürü sorular cevapsız kaldı.

Benim sizlere önerim ise facebook tan Bekir Sıtkı Arı yı eklemeniz ve direk soruları ona sormanızdır.**** profesorbekir@hotmail.com dan yine kendisine ulaşıp sorularınızı sorabilirsiniz.msn adresinin verilmesinde bir sakınca bulmuyor.yani ben bu adresi vermeden önce kendisiyle görüştüm.onayı var.

mehmetdemirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön